Melih Kocatürk

Melih Kocatürk

Code Ninja

Laravel Geliştirme Ortamını Hazırlamak

PHP’nin başarısının bir nedeni de, PHP’ye hizmet vermeyen bir web sunucusu bulmanın zor olmasıdır. Ancak, modern PHP araçları geçmişe göre daha katı gereksinimlere sahiptir. Laravel’de geliştirme yapmanın en iyi yolu, kodunuz için tutarlı bir yerel ve uzak sunucu ortamı sağlamaktır ve neyse ki Laravel ekosisteminde bunun için birkaç araç var.

Devamını Oku

Pasif Gelir Akışı Oluşturmak İçin ChatGPT'yi Kullanın

Oyun artık değişti, giriş engeli çok düşük olan pasif gelir kaynakları giderek artıyor çünkü ChatGPT insanların bunu yüzlerce veya binlerce kez tekrarlamasını gerçekten kolaylaştırıyor.

Devamını Oku

ChatGPT'nin Sınırlamaları Nelerdir?

ChatGPT’nin ne kadar faydalı olabileceğini gördük, ancak her makine öğrenimi modeli gibi onun da kendi sınırlamaları var.

Devamını Oku

ChatGPT'yi Ne İçin Kullanabilirim?

Genel olarak, ister işletme sahibi, ister girişimci veya serbest çalışan olun, ChatGPT, operasyonları iyileştirmek ve geliri artırmak için eyleme geçirilebilir bilgi ve öneriler sunarak çok çeşitli alanlarda yardımcı olabilir, aynı zamanda normalden 10 kat daha hızlı, kaliteli, ilgi çekici içerikler oluşturarak uzun süreli müşteri ilişkilerinin korunmasına yardımcı olur.

Devamını Oku

ChatGPT Verimliliği Nasıl Artırır?

Girişimci, serbest çalışan, startup veya hatta küçük bir kobi iseniz, genellikle birçok farklı şeyin nasıl yapılacağını öğrenmesi gereken tek kişilik bir grupsunuzdur, bu sonsuza kadar sürer ya da işi outsource ederiz. Bu işe yarar ancak pahalıdır ve aynı türden işler tekrar ortaya çıkarsa ve en son kullandığınız freelancer mevcut değilse süreklilik eksikliği söz konusudur.

Devamını Oku